Sapte trenuri de calatori vor fi introduse suplimentar in circulatie, iar alte zece care mergeau pana la Constanta vor avea traseu prelungit pana la Mangalia, din 28 aprilie pana in 2 mai, pentru cei care vor sa petreaca ziua de 1 Mai pe litoral.

  • Trenuri suplimentare si cu circulatie prelungita

In perioada 28 aprilie - 1 mai vor circula suplimentar urmatoarele trenuri: Accelerat pe relatia Galati - Constanta si retur. De asemenea, pe relatia Bucuresti - Constanta - Mangalia si retur vor circula suplimentar cinci trenuri. Astfel, in zilele de 30 aprilie si 1 mai vor circula doua trenuri Rapid pe relatia Bucuresti Nord - Constanta - Mangalia si retur, iar in 29-30 aprilie si 1-2 mai va fi introdus suplimentar un tren Rapid care va face legatura intre Constanta si Bucuresti Nord. Tot pe relatia Bucuresti - Constanta - Mangalia va fi introdus suplimentar in circulatie, in 29 si 30 aprilie, un tren Accelerat, iar in zilele de 29 aprilie si 1 mai va circula un alt tren Accelerat, pe ruta Mangalia - Constanta - Bucuresti Nord.

Alte zece trenuri care mergeau de la Bucuresti la Constanta vor avea traseu prelungit pana la Mangalia si retur, in perioada 29 aprilie- 2 mai. Astfel, pe ruta Bucuresti - Mangalia si retur vor circula suplimentar opt trenuri in perioada 29 aprilie - 2 mai, iar alte doua trenuri vor merge pe traseul Arad - Mangalia si retur, incepand din 28/29 aprilie si pana in 2/3 mai.

In perioada 29 aprilie - 2 mai, trenurile de calatori cele mai solicitate vor fi suplimentate zilnic cu vagoane, pe cele mai importante relatii
, cu plecare din si spre Bucuresti Nord, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta-Turnu Severin, Brasov, Oradea, Cluj-Napoca, Deva, Targu Mures, Sighetu Marmatiei, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Galati si Constanta.

  • Trenuri anulate

CFR Calatori precizeaza ca in 30 aprilie va fi anulat trenul Accelerat 1828/-1 Cluj Napoca - Deva, iar pe 1 mai, trenul Accelerat 1829/-2 Deva - Cluj Napoca. De asemenea, vor fi anulate si unele trenuri Personal, care vor fi anuntate in statiile de plecare.

Agentiile de voiaj CFR vor fi inchise duminica, 1 mai. Incepand din 2 mai, agentia de voiaj CFR din Mamaia va fi redeschisa, avand program de lucru cu pubicul de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 15.30. De la data de 1 aprilie a fost redeschisa agentia de voiaj CFR din Eforie Nord, a precizat sursa citata.

Mai multe informatii pe cfrcalatori.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.