vremea va fi capricioasa de 1 mai, cu nori, ploi si mai ales intensificari ale vantului. De 1 Mai insa, norii se vor risipi in aproape toata tara iar temperatura va urca treptat.

Marti este mai cald decat normal pentru aceasta perioada, cu maxime de 22-23 de grade in multe localitati: in Turnu Severin, Giurgiu, Slobozia, Tulcea sau Braila. La Constanta maximele nu vor trece insa de 15 grade, potrivit Realitatea.

Miercuri isi fac aparitia norii si ploile, mai ales in Oltenia, Muntenia, Banat si zonele de munte, iar vantul se inteteste peste zi. Temperatura aerului va fi modesta in zonele extracarpatice, cu valori de 13 pana la cel mult 20 de grade, insa in rest se va ajunge si la 23 de grade. In Capitala, temperatura va urca la 20 de grade, dar vantul va sufla in rafale sustinute si vor fi sanse de ploaie pe seara.

Joi,
norii vor persista in sudvest, in sud si la munte, insa vor fi ploi putine. In rest, va predomina soarele, iar maximele se vor incadra intre 13 si 23 de grade. Cel mai mult ne va supara vantul, care continua sa fie alert in toata tara, cu intensificari mai ales in sudest si la munte
. Bucurestenii au parte joi de nori si vant, dar ploile vor fi putine si slabe. Maximele vor atinge 19-20 de grade.

Vremea in urmatoarele trei zile

Vremea in orasul tau


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.