Echipa de cinci cofetari care va realiza prajitura va fi supravegheata de Horia Virlan, care are sarcina de a certifica faptul ca toate regulile pentru un astfel de record au fost respectate. Una dintre reguli este ca mancarea preparata sa fie distribuita in totalitate. Echipa estimeaza ca pasca va fi impartita in 500 de portii, relateaza MEDIAFAX.
Intreaga actiune, ce va incepe de la ora 12.00, va fi filmata, iar inregistrarea va fi trimisa la World Record Academy pentru validarea recordului. Pasca sa fie montata afara dupa ora 17.00.
Pentru realizarea acestui preparat gigant se vor folosi 30 de kilograme de faina, 1,5 kilograme de drojdie de bere, 1,8 kilograme de zahar, 12 litri de lapte, 300 de oua, 45 kilograme de branza de vaci, 3 kilograme de smantana, 6 kilograme unt, 1,2 kilograme coaja de lamaie si portocala, 6 kilograme de stafide si 3 kilograme de gris si sare.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Tot ce trebuie să știi despre RODIE, fructul-minune cu multiple beneficii...
Sursa: garbo.ro
-
INTERVIU EXCLUSIV: Cravata Galbenă, filmul prin care Serge Celebidachi aduce...
Sursa: kudika.ro