Echipa de cinci cofetari care va realiza prajitura va fi supravegheata de Horia Virlan, care are sarcina de a certifica faptul ca toate regulile pentru un astfel de record au fost respectate. Una dintre reguli este ca mancarea preparata sa fie distribuita in totalitate. Echipa estimeaza ca pasca va fi impartita in 500 de portii, relateaza MEDIAFAX.
Intreaga actiune, ce va incepe de la ora 12.00, va fi filmata, iar inregistrarea va fi trimisa la World Record Academy pentru validarea recordului. Pasca sa fie montata afara dupa ora 17.00.
Pentru realizarea acestui preparat gigant se vor folosi 30 de kilograme de faina, 1,5 kilograme de drojdie de bere, 1,8 kilograme de zahar, 12 litri de lapte, 300 de oua, 45 kilograme de branza de vaci, 3 kilograme de smantana, 6 kilograme unt, 1,2 kilograme coaja de lamaie si portocala, 6 kilograme de stafide si 3 kilograme de gris si sare.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Mașina fostului campion de Formula 1 Ayrton Senna, scoasă la vânzare. Cât...
Sursa: wall-street.ro