Fiica impuscata a politistului care si-a omorat sotia si a incercat, apoi, sa se sinucida a fost externata ieri seara de la Spitalul de Urgenta din Craiova.

"A fost externata aseara (marti - n. r.), tarziu. Pacienta a fost mutata luni de la Terapie Intensiva la Chirurgie Toracica, iar acest lucru nu se poate face decat dupa ce a fost depasita starea critica. Starea ei de sanatate permite recuperarea la domiciliu", a declarat Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta din Craiova, pentru MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, tanara impuscata de tatal sau a inceput in spital, inca din momentul in care era internata la Clinica de Terapie Intensiva, consilierea psihologica.

"Depinde foarte mult de persoana. S-ar putea ca aceasta recuperare psihologica sa dureze foarte mult. Nu este de neglijat faptul ca ea a fost prezenta la acel eveniment", a mai spus medicul Cristina Geormaneanu.

Fostul sef al Biroului Arme de la Politia Judeteana Dolj Nelu Gruia si director al Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Dolj si-a impuscat, in urma cu o saptamana, sotia si fiica, apoi a incercat sa se sinucida, in urma unui conflict izbucnit in familie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.