13 linii de transport in comun vor circula pana la 5.30 dimineata, la intervale de 30 de minute. Plecarile din cartiere spre zona centrala incepe la ora 22.00, iar retur, de la ora 22.30.

  • In noaptea de Inviere vor functiona urmatoarele linii de transport:

Linia 7, pe traseul de baza intre CFR Progresul, Piata Eroii Revolutiei si Piata Unirii, linia 20, intre Laromet, Bd. Ion Mihalache si terminalul Banu Manta, linia 21, pe traseul de baza intre Pasaj Colentina si intersectia Calea Mosilor/Str. Cavafii Vechi, apoi prin Calea Mosilor pana la terminalul Piata Sf. Vineri. Linia 32 va circula pe traseul de baza intre Depoul Alexandria si Piata Unirii, linia 34 pe traseul de baza intre Depoul Dudesti, Bucur Obor, Piata Victoriei si terminalul Banu Manta, iar linia 41 pe traseul de baza intre Ghencea, Piata Crangasi si Piata Presei Libere.

Totodata, linia 104 va merge pe traseul de baza numai intre Granitul, Piata Hurmuzachi si Piata Unirii, linia 311 va functiona pe traseul de baza intre terminalul FAUR si Piata Rosetti, apoi pe un traseu prelungit prin Bd. Carol, Piata Universitatii pana la Piata Unirii, linia 331 va functiona pe traseul de baza intre Cartier Damaroaia si Piata Romana, apoi pe un traseu prelungit prin Bd. Ghe. Magheru, Piata Universitatii, pana la Piata Unirii, relateaza MEDIAFAX.

Llinia 336 va functiona pe traseul de baza intre Complex Comercial Apusului si Piata Universitatii, apoi pe un traseu prelungit pana la Piata Unirii, linia 368 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Valea Oltului si Galeriile Orizont, apoi pe un traseu modificat prin Bd. N. Balcescu, Piata Universitatii pana la Piata Unirii, cu intoarcere prin Bd. I. C. Bratianu, Piata Universitatii, Piata Romana, dupa care va urma traseul actual.

Linia 381
va functiona pe traseul de baza numai intre Piata Resita, Piata Sudului si Piata Unirii, iar linia 385, pe traseul de baza, doar intre terminalul Ghencea si Piata Unirii.

Luni, 25 aprilie, mijloacele de transport RATB vor circula dupa un program corespunzator unei zile de duminica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.