Partiile din statiunile Sinaia si Azuga de pe Valea Prahovei au fost redeschise si sunt practicabile in acest weekend dupa ce in ultimele zile a nins.
  • La Sinaia se schiaza pe partiile de mare altitudine Valea Dorului si Valea Soarelui.
Potrivit reprezentantilor Salvamont Sinaia, pe aceste partii stratul de zapada masoara 30 de centimetri, iar zapada este batuta, fiind foarte buna pentru practicarea sporturilor de iarna, scrie MEDIAFAX.
  • In statiunea Azuga se schiaza pe partia Sorica.
  • In schimb, partia Kalinderu din statiunea Busteni nu mai este practicabila.

Potrivit admininistratorului partiei, Ion Vasilescu, chiar daca la Busteni a nins in aceasta saptamana stratul de zapada nu este suficient de consistent astfel incat partia sa poata fi deschisa.

  • Si Fun Park-ul din Busteni, inaugurat in aceasta iarna de catre Elena Udrea, este inchis pentru amenajari.

Ion Vasilescu a declarat ca partia si Fun Parkul au fost inchise in urma cu doua saptamani si ca in prezent se lucreaza pentru amenajarea suprafetei de schi artificiale din incinta parcului de distractii.
  • De altfel, tot in urma cu doua saptamani au fost inchise si partiile de la Sinaia si Azuga, insa autoritatile au decis sa le redeschida in urma ninsorilor din ultimele zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.