Trei drumuri nationale, respectiv DN1, DN 11 B si DN 11 sunt inchise, vineri dimineata, in judetele Brasov, Harghita si Covasna, din cauza zapezii, anunta centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Astfel, pe DN1 sunt probleme intre Brasov si Predeal, in zona localitatii brasovene Timis, pe DN 11 B traficul este inchis intre Cozmeni si Targu Secuiesc(judetul Harghita), in timp ce DN11 este inchis in zona Pasului Oituz, judetul Covasna.

De asemenea, pe multe artere rutiere circulatia se desfasoara in conditii de iarna, scrie MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, se circula ingreunat din cauza zapezii pe DN7C, la Piscu Negru( Arges) si Balea( Sibiu), DN7A, la Voineasa( Valcea), DN1A, in judetul Prahova si pe majoritatea drumurilor nationale din judetul Harghita.

In judetul Harghita, din cauza vantului puternic si a zapezii mai multi arbori au cazut pe sosele si au blocat circulatia.

"La primele ore ale diminetii s-au inregistrat caderi de arbori pe DN 11 B, pe DN 12 C in zona Lacului Rosu, precum si pe DN 12 A, in zona Luncii de Sus si Luncii de Jos. Ninge in tot judetul si se circula in conditii de iarna, pe carosabil acoperit cu pana la trei centimetri de zapada framantata, tratata cu antiderapant", a declarat, vineri dimineata, seful Sectiei Drumuri Nationale Harghita, Catalin Romanescu.

Potrivit acestuia, pe DN 12 A Miercurea Ciuc - Comanesti au fost impuse restrictii de circulatie pentru autovehiculele cu masa de peste 7,5 tone.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.