Baby Boom Show, primul Targ International din Romania pentru copii de 0-5 ani si viitoare mamici, va fi organizat la Romaero Baneasa, intre 14 si 17 aprilie. Vezi programul evenimentului.

In cadrul targului, vor avea loc o serie de seminarii sustinute de specialisti.

Vineri, 15 aprilie

14.00- 15.00 - Seminar "Alaptarea- avantajele alaptarii si riscurile laptelui praf. Mituri in alaptare".
15.00- 16.00 „Diversificarea alimentatiei bebelusului, mituri si solutii”. Cand incepem diversificarea alimentatiei bebelusului? Ce alimente introducem si in ce ordine? Cum preparam alimentele astfel incat sa pastram maximum de vitamine si minerale? Solutii simple si rapide pentru mamica moderna.
16.00- 17.00 - "Monitorizarea bebelusilor - resposabilitatea parintilor".

Sambata, 16 aprilie

15.00- 16.00 - "Tot ce are natura mai bun pentru siguranta bebelusului si a mamicii. Produsele BIO, cele mai apreciate. BBcomBIO ORGANIC sunt alegerea potrivita." Pielea bebelusului este mai subtire, mai fragila si prea permeabila. Functiile normale ale pielii sunt inca "neperformante". Produsele de ingrijire trebuie alese cu o mare prudenta, trebuie sa fie perfect adaptate imaturitatii functionale a pielii bebelusului. Dar mamicile cum isi aleg produsele?.
16.00- 17.00 - "Cum sa ne protejam micutii de afectiunile respiratorii si digestive din primii ani de viata".

Totodata, timp de patru zile, in cadrul a doua pavilioane spatioase, peste 120 de companii din Romania si de peste hotare vor expune produse si servicii pentru copii cu varsta intre 0 si 5 ani si viitoarele mamici
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.