Opt trenuri vor fi introduse in circulatie pe cele mai utilizate rute, pentru preluarea calatorilor in perioada Sarbatorilor Pascale, in timp ce pentru cele mai solicitate destinatii trenurile de calatori vor fi suplimentate cu 40 de vagoane, informeaza CFR Calatori.

Astfel, in perioada 22 - 25 aprilie, pentru adaptarea capacitatii de transport la traficul de calatori estimat cu prilejul Sarbatori de Pasti, in programul de circulatie se vor efectua unele modificari, potrivit companiei, citeaza MEDIAFAX.

Trenuri care vor circula suplimentar in 25 aprilie sunt trenul R 798 Craiova - Bucuresti Nord, trenul Acc 1572 Galati - Bucuresti Nord, trenul Acc 1858 Vatra Dornei Bai Hc - Iasi, trenul Acc 1859 Iasi - Vatra Dornei Bai Hc, trenul Acc 11652 Suceava Nord - Bucuresti Nord.

In zilele de 21, 22 si 25 aprilie, vor circula in plus trenul Acc 11655 Bucuresti Nord - Bacau, trenul Acc 11656 Bacau - Bucuresti Nord, in timp ce in 21/22 si 22/23 aprilie vor circula suplimentar trenul R 11661 Bucuresti Nord - Iasi.

In perioada 21 - 26 aprilie, trenurile de calatori cele mai solicitate vor fi suplimentate zilnic cu peste 40 de vagoane, pe cele mai importante rute cu plecare din Bucuresti Nord catre Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Brasov, Oradea, Cluj Napoca, Deva, Targu Mures, Sighetu Marmatiei, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Galati, Constanta si retur.

In zilele de 23, 24 si 25 aprilie, cand traficul de calatori se va diminua, vor fi anulate unele trenuri de rang superior, precum si unele trenuri personale regionale, acestea din urma urmand sa fie comunicate la nivel local. Zeci de trenuri nu vor circula in perioada amintita.

In ceea ce priveste programul agentiilor de voiaj CFR, acestea vor fi inchise in 24 si 25 aprilie.

CFR precizeaza ca la 1 aprilie s-a redeschis agentia de voiaj CFR din Eforie Nord, avand program de lucru cu publicul de luni - vineri, intre orele 8.30 si 16.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.