Trei copii, cu varste pana in 10 ani, si un adult au decedat in incediul de sambata, izbucnit intr-o casa din cartierul Ferentari al Capitalei, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

UPDATE:

La ora transmiterii acestei stiri, incendiul din sectorul 5 al Capitalei a fost lichidat, a precizat ofiterul de presa al ISU Bucuresti.

Pentru stingerea incendiului, care a fost violent, zece masini ale pompierilor au actionat, dintre acestea sase au fost cu apa si spuma. Focul a fost intetit de vantul puternic, care a batut sambata in Capitala.

Trei copii au murit intr-un incendiu izbucnit, sambata, intr-un imobil din cartierul Ferentari, a declarat doctorul Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, conform MEDIAFAX.

Ulterior, a fost gasita si a patra victima.

Potrivit medicului, alti doi adulti au fost intoxicati cu fum, echipajele SMURD acordandu-le ingrijiri si urmand sa decida daca vor fi dusi la spital.

Cei trei copii, care au fost gasiti morti intr-una din case, construita din lemn, se aflau intr-o mansarda, care s-a facut scrum.

Mansarda fusese amenajata pentru locuit.

Incendiul a izbucnit in casa alaturata de cea in care au fost gasiti morti copiii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.