Romania a avut mereu elevi si studenti foarte bine pregatiti la matematica, informatica, fizica ori chimie, iar anual aduc medalii de la olimpiadele internationale. Cunoaste-i pe cei ce in prezent sunt angajati ai marilor companii de IT.
  • Daniela Slavu are 38 de ani si este inginer in cadrul Centrului Global de Suport Tehnic al Microsoft Romania, filiala locala a celui mai mare producator de software la nivel mondial, Slavu afirma ca olimpiadele au invatat-o sa gandeasca creativ, sa depaseasca momentele dificile, sa lucreze in echipa si sa vrea mereu sa fie mai buna. A decis sa ramana in tara, odata cu angajarea in mai 2008 la Microsoft Romania, avand sansa de a evolua si ramane alaturi de familie.
  • Trei medalii de bronz la olimpiada internationala de informatica, doua de bronz si o mentiune de onoare la etapa internationala de matematica, o medalie de bronz si doua de argint la olimpiada balcanica de matematica. Multe alte premii la nationale . Astfel isi prezinta palmaresul Dumitru Codreanu, un tanar de 27 de ani care in prezent este senior researcher in departamentul de cercetare si dezvoltare al BitDefender, cel mai mare producator local de software de securitate informatica.
Citeste integral pe wall-street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.