Patru copii cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani s-au luat la bataie in Parcul Cismigiu din Capitala, incercand sa se taie cu niste cutite de bucatarie, cel mai mic dintre ei avand si arma cea mai eficienta - un cutit cu lama de 20 de centimetri.

Copiii au fost depistati, joi seara, de o patrula a Politiei Locale Bucuresti, la un loc de joaca din Parcul Cismigiu, se arata intr-un comunicat de presa de vineri al Politiei Locale, scrie MEDIAFAX.

Unul dintre ei, U.A.F. (7 ani) avea cea mai "eficienta" arma dintre toti, respectiv un cutit cu lama de 20 de centimetri.

Minorii, cu varste intre 7 si 12 ani, au fost despartiti de politisti, iar cutitele au fost confiscate.

Cei patru copii - care nu apucasera sa se raneasca - au fost dusi de catre agentii locali la casele lor si au fost incredintati parintilor sau rudelor apropiate. Familiile "micilor cutitari" au fost avertizate pentru lipsa de supraveghere a copiilor, iar cutitele de bucatarie au fost predate adultilor.

Politia Locala Bucuresti le-a pus in vedere parintilor sa pastreze cutitele si alte obiecte periculoase in locuri inchise, sigure, pentru prevenirea aparitiei altor situatii similare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.