Teo Trandafir multumeste, intr-o scrisoare deschisa, celor care o sustin si ziaristilor care nu au facut subiect de cancan din cazul sau, precizand ca acestora le ramane "prietena pentru totdeauna" si recomanda ca orice alte informatii in afara celor oferite de clinica AKH sa fie tratate cu rezerva.

Fosta vedeta TV, in prezent deputat PDL, cere scuze ca starea de sanatate nu i-a permis sa raspunda cu aceeasi caldura acelora care i-au adresat mesaje sau care au incercat sa o contacteze, transmite MEDIAFAX.

Ea remarca faptul ca multi jurnalisti au inteles sa nu faca din situatia sa o informatie de cancan, privandu-se astfel pe ei insisi de o audienta obtinuta usor si precizeaza ca si-ar dori ca fiica sa Maia sa nu se sperie cand deschide televizorul si afla informatii despre ea. Teo Trandafir se declara mahnita de unele informatii "bombastice" despre starea sa de sanatate, venite de la rude sau "cunostinte" din tara.

Teo Trandafir spune ca ii este dor sa revina in tara, ii este dor de Romania ei si da asigurari ca se afla pe maini bune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.