Patru persoane au murit, joi dupa-amiaza, dupa ce autoturismul Dacia in care se aflau s-a ciocnit cu un tir, pe DN 7, in localitatea Baldana, din judetul Dambovita.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, agent Raluca Trandafir, accidentul s-a petrecut dupa ce soferul autoturismului Dacia a vrut sa evite o bucata de ciment cazuta dintr-o masina si a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un tir.

  • Cele patru persoane - patru barbati cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani - au decedat in urma impactului. Identitatea lor urmeaza sa fie stabilita de politisti, deoarece in masina nu s-au gasit acte de identitate. Soferul TIR-ului nu a fost ranit.

La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si un echipaj de la serviciul de descarcerare al ISU Dambovita, scrie MEDIAFAX.

"S-a produs un accident de circulatie pe Drumul National 7. Echipa de cercetare efectuaza cercetari amanuntite pentru a stabili cauzele. Din primele cercetari, trei autovehicule au fost implicate. Fac aceasta afirmatie pentru ca e vorba de o bordura cazuta dintr-un camion care l-am identificat la intrarea in Bucuresti. Soferul Daciei a incercat sa evite obstacolul si a intrat pe contrasens intr-un alt TIR. Si-au pierdut viata patru persoane. Identificam martori, soferul TIR-ului e la spital pentru probe biologice. El a relatat ca soferul a intrat pe contrasens si a intrat in coliziune cu el", a declarat un reprezentant al Politiei Dambovita, citat de Realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.