Astazi, utilizatorii Google au avut surpriza de a-l gasi pe Marian Vanghelie pe pagina principala a celui mai cunoscut motor de cautare.

Potrivit unor surse care au refuzat sa-si dezvaluie identitatea, Google a decis sa-l celebreze pe Marian Vanghelie, customizand pagina principala a site-ului dupa chipul si asemanarea politicianului.

" Este felul nostru de a ne arata admiratia fata de politicianul roman. Astfel, primarul sectorului 5 intra in panoplia personalitatilor internationale, alaturi de alte figuri celebre care au avut un cuvant (si in cazul domnului Vanghelie, chiar un singur cuvant) important de spus, umanitatii. "

"Si inca este prea putin, ce facem noi", a declarat o alta sursa. " Este prea putin, pentru ca desi deseori ridiculizat (si, poate, pe nedrept) a readus in centrul atentiei un instrument de informare care, pana atunci, devenise desuet: almanahul.

"Scopul scuza mijloacele" zice aceeasi sursa. "Se prea poate ca domnul Vanghelie sa fi gresit, dar nu e de neglijat faptul ca vanzarile de almanahuri au crescut simtitor din acel moment si chiar din ce in ce mai mutle publicatii vor sa investeasca in acest concept. La aceasta ora, ne este greu sa cuantificam implicatiile economice, sociale si culturale ale acelui mic incident care poate lua, in domeniul publicatiilor pe print, amploarea unei mici revolutii "Guttenberg".

Intr-o mica localitate din judetul Salaj, un copil de 12 ani si-a aruncat calculatorul pe geam. Marturiseste: "Ma jucam World of Warcraft 10 ore pe zi. Mancam putin, dormeam si mai putin. Pana cand am vazut afirmatia aia cu "almanahe". Mi-a schimbat viata. Am luat colectia de almanahuri "Anticipatia" din biblioteca bunicului si de atunci sunt alt om. "Va multumesc, domnule Vanghelie!" zice copilul, in timp ce se fereste sa ne arate o lacrima cristalina de fericire care i se scurge pe obraz.

De altfel, in toata tara, se pare ca "efectul Vanghelie" are din ce in ce mai multe rezultate pozitive.

Stirea se actualizeaza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.