Monica Macovei a intermediat o intalnire intre ONG-uri si Parlamentul European, in ceea ce priveste demolarile de pe axa Buzesti-Berzei.

Macovei a apreciat ca aceasta este o chestiune de coruptie si a spus ca va sesiza autoritatile si organele de cercetare din Romania, relateaza MEDIAFAX .

"Observ inca o data, din pacate, ca aceasta chestiune a conflictului de interese si a coruptiei revine, ea exista oriunde, in sanatate, urbanism, activitatea primariilor", a spus Monica Macovei, potrivit romanialibera.ro .

Fostul ministru al justitiei a spus ca va sesiza in aceasta problema autoritatile romane care avizeaza aceste proiecte - Primaria Capitalei, Ministerul Culturii -, precum si organele de cercetare - Parchetul General -, dar si autoritatile europene din domeniul dezvoltarii regionale si mediului si se va incerca elaborarea unei declaratii scrise in Parlamentul European.

"Vrem transparenta, nu mai vrem sa se demoleze peste noapte, vrem sa nu se mai incalce legea si vrem consultare publica", a spus Macovei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.