O fetita de clasa a 4-a de la Scoala Waldorf Hans Spallinger, din satul Rosia (judetul Sibiu), a fost violata duminica, de un baiat in varsta de 16 ani, care a terminat aceeasi scoala in 2010, a declarat un cadru didactic din zona.

Duminica, fetita in varsta de 10 ani, a carei identitate nu o cunoastem dar care este supranumita "Ciocolata", a fost trimisa dupa urzici de bunica. Aceasta nu a plecat singura, ci insotita de o prietena, care are 11 ani si este clasa a V-a, a declarat pentru 9AM.ro un cadru didactic din aceasta zona.

Pe drum cele doua fetite s-au intalnit cu doi baieti. Unul dintre ei, cel care a violat-o pe "Ciocolata", a terminat Scoala Waldorf in 2010 si se pare ca are probleme mentale, iar celalalt este in clasa a VIII-a la scoala vecina, Scoala cu clasele I-VIII Rosia.

Potrivit sursei citate, fetita care a fost violata ii cunostea pe cei doi baieti, obisnuind sa se tachineze deseori cu acestia. Se pare ca si atunci s-a intamplat acelasi lucru, motiv pentru care baietii s-au gandit sa le dea o "lectie".

Fetita de clasa a V-a reusit sa scape de cei doi baieti, insa "Ciocolata" nu. Aceasta a fost dusa langa rau (in zona trece raul Valea), dezbracata, si in timp ce baiatul de clasa a VIII-a o tinea, celalalt a violat-o oral si anal. Dupa ce primul baiat a terminat, fetita s-a smucit, a reusit sa ajunga in rau si sa fuga acasa.

Potrivit sursei citate, fetita a fost dusa duminica la un spital din judet, insa nu se stie daca a fost inca externata. Totodata, se pare ca micuta nu-si mai aminteste nimic din cele intamplate.

Dupa ce a fost anuntata, politia a gasit hainele fetei la locul faptei, iar in prezent se fac cercetari pentru ca cei doi baieti sa fie transferati la scoli de corectie.

Aceasta intamplare care ar trebui sa-i puna pe ganduri pe mai marii tarii, avand in vedere ca situatii similare au loc tot mai des in tara, este cu atat mai neplacuta, cu cat baiatul care a tinut-o pe fetita in timp ce era violata, continua sa mearga la scoala ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat si nimeni nu se sesizeaza.

Am uitat oare ce inseamna normalitatea si care este drumul catre ea? Spune-ti parerea pe FORUM!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.