Patru barbati din Suceava au fost retinuti dupa ce au rapit un copil din fata unei unitati de invatamant din Bacau, dupa care au cerut familiei 50.000 de lei rascumparare. In urma negocierilor coordonate de politisti, copilul a fost recuperat in siguranta.

Politia Judeteana Bacau a fost sesizata marti dupa-amiaza de faptul ca, in timp ce iesea din curtea unei unitati de invatamant, un copil de sapte ani a fost luat de un barbat si bagat intr-o masina de lux inmatriculata in Italia, autoturismul pornind spre o destinatie necunoscuta.

Dupa aproximativ doua ore si jumatate, suspectii au contactat persoane din anturajul familiei copilului, solicitand in schimbul eliberarii acestuia suma de 50.000 de lei
, relateaza MEDIAFAX.

In urma negocierilor desfasurate sub coordonarea politistilor, in jurul orei 19.00, copilul a fost recuperat si inapoiat familiei.

Totodata, au fost identificati si prinsi patru suspecti in acest caz, acestia fiind dusi la sediul Politiei Judetene Bacau pentru cercetari. Cei patru baati au varste cuprinse intre 25 si 30 de ani, sunt din judetul Suceava si sunt cercetati pentru lipsire de libertate in mod ilegal. Acestia fost retinuti si prezentati Judecatoriei Bacau cu propunere de arestare preventiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.