Un detinut roman in varsta de 34 de ani s-a sinucis prin spanzurare intr-o inchisoare de langa Venetia.

Ilie N., un roman domiciliat in localitatea Vigonovo, provincia Venetia, s-a spanzurat duminica dupa-amiaza in celula inchisorii Santa Maria Maggiore, informeaza site-ul Notizie.Virgilio.it, citat de MEDIAFAX.

Romanul se afla in detentie din 10 februarie, fiind acuzat ca i-a sustras prin amenintari 300 de euro fostei prietene, de asemenea de origine romana.

Potrivit organizatiei italiene Ristretti Orizzonti, romanul a sustinut tot timpul ca era nevinovat, iar in urma cu cateva saptamani s-a automutilat, fiind transferat cateva zile la spitalul penitenciarului.

Desi trebuia tinut sub supraveghere, conducerea penitenciarului sustine ca nu are suficienti gardieni. Detinutul s-a spanzurat in timp ce colegii sai de celula se aflau in curtea inchisorii. Procurorii italieni s-au deplasat la penitenciar pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-a produs incidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.