Astazi, 51 de orase din Romania vor stinge luminile pentru o ora, alaturandu-se campaniei Earth Hour, cea mai mare manifestare de mediu din istorie. 9am.ro te invita sa stingi astazi lumina intre 20:30 si 21:30.

Bucurestiul se va numara, ca si in anii trecuti, printre capitalele lumii care vor stinge luminile in semn de sustinere a cauzei Earth Hour. Pe 26 martie, de la 20:30, Palatul Parlamentului, Ateneul Roman, Opera Romana, Teatrul National Bucuresti, Muzeul National de Arta al Romaniei, Teatrul National Bucuresti si Biblioteca Centrala Universitara, alaturi de zeci de sedii de companii si institutii, se vor cufunda in intuneric timp de o ora.

Ca in fiecare an, WWF invita bucurestenii sa sarbatoreasca Earth Hour, in cadrul unui eveniment care nu va implica surse de curent. [Vezi aici programul copmlet]

  • Schimbarea suntem noi

Potrivit orapamantului.ro, anul 2011 ne aduce in etapa unei schimbari intr-un sens profund. Este momentul intelegerii ca schimbarea reala sta in puterea fiecaruia mai mult decat a trage un semnal de alarma. Am constientizat in urma cu un an puterea uimitoare, exceptionala si minunata, de sincronizare a vointei a peste 1,3 miliarde de persoane, a caror constiinta era interconectata de strigatul la unison, de o simplitate profunda, ca viata intrece ca prioritate orice altceva. Acum e timpul sa trecem la pasul urmator. O schimbare durabila va putea sa apara in lume atunci cand oamenii vor adopta alte modele de gandire si comportament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.