Politistii si procurorii fac, miercuri dimineata, 11 perchezitii in Capitala, pentru destructurarea a doua grupari infractionale specializate in furturi de masini care actionau in mai multe judete din tara, dar si in strainatate.

Prin actiunea de miercuri, politistii Serviciului Furturi Auto si procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti pun in aplicare 14 mandate de aducere, pentru destructurarea a doua grupari infractionale, a declarat pentru purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, potrivit MEDIAFAX.

Persoanele vizate sunt suspectate de furturi de masini, atat din tara, cat si din strainatate, precum si de furturi de oglinzi retrovizoare de la autoturisme de lux.

Hotii actionau in Capitala si in judetele Brasov, Iasi, Salaj, Arad, Satu Mare si Cluj. Suspectii vor fi audiati la sediul Serviciului Furturi Auto din Politia Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.