Un barbat din judetul Mures a fost impuscat in piept, vineri seara, cu un pistol cu bile de cauciuc, in urma unui conflict care a izbucnit intr-o benzinarie din Bistrita.

Incidentul a avut loc, vineri seara, in jurul orei 21.30, in incinta unei benzinarii din Bistrita, in conflict fiind implicate trei persoane.

Andrei B. de 34 ani, din localitatea Ideciu de Jos, judetul Mures, si Radu P. de 23 ani, din Bistrita, se aflau intr-o masina, iar la un moment dat, in benzinarie, au "taiat calea" unui autoturism condus de Ovidiu G. de 23 ani din localitatea Milas, judetul Bistrita-Nasaud, potrivit MEDIAFAX.

Astfel, intre cei trei a izbucnit un conflict, Ovidiu G. fiind lovit de Andrei B. cu palma peste fata.

Ulterior, Ovidiu G. a scos un pistol cu bile de cauciuc cu care a tras un foc in aer si apoi asupra lui Andrei B., lovindu-l in piept. Victima a fost transportata la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) Bistrita, dar a refuzat internarea
si nu a facut plangere la politie.

Autorul este agent comercial si detine permis de port-arma si autorizatie. Acesta amspus ca a folosit arma pentru a se apara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.