20 organizatii din Romania s-au calificat in selectia finala pentru Premiul Fundatiei ERSTE pentru Integrare Sociala 2011.

Competitia pentru Premiul Fundatiei ERSTE pentru Integrare Sociala 2011 a fost foarte stransa, intre 12 tari concurente si peste 1850 de proiecte inscrise. Dupa o evaluare exigenta a proiectelor, membri din Comitetul de Selectie au selectat 133 de finalisti din 12 tari.

  • Organizatiile non-profit pe timp de criza

„Procesul de selectie este intotdeauna dificil pentru noi, deoarece primim foarte multe proiecte valoroase care sustin integrarea sociala. Pe timp de criza, organizatiile non-profit trebuie sa se reinventeze, sa gaseasca metode alternative de finantare, toate aceastea pentru a putea continua munca de integrare a celor marginalizati. Pentru a-si putea atinge obiectivele, in aceste vremuri grele, organizatiile trebuie sa fie inovatoare si sa aiba abordari diferite si mai creative pentru aceleasi probleme de pana acum”, a mentionat Dejan Petrovic, Project Manager al Premiului Fundatiei ERSTE pentru Integrare Sociala.

In urma cercetarii de teren, toate cele 133 de proiecte vor fi prezentate unui juriu international care va selecta 30 de castigatori care vor fi premiati in cadrul unei ceremonii ce va avea loc in Praga, pe 20 iunie 2011.

Cei 30 de castigatori vor primi premii in bani, in valoare totala de 610.000 euro. De asemenea, toate organizatiile selectate vor primi benefici precum suport de PR asigurat de consultanti specializati in relatii publice, cu finantarea Fundatiei ERSTE, pe o perioada de doi ani, si participarea la workshop-uri menite sa le permita dezvoltarea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.