Pentru unii poate ca iarna a trecut, pentru altii poate ca nu, insa pentru Sebastian Tavala, iarna acestui inceput de an a lasat in urma ceva extrem de special: o noua expozitie de fotografie.

La numai 20 de ani, "The Story of My Last Winter" este deja a treia expozitie a lui Sebastian Tavala. Prima expozitie - "Pamant, Apa, Foc, Aer -4" a avut loc in octombrie 2008 la Sibiu, iar a doua, care a ilustrat intr-un mod artistic volumul "Il Minimondo" scris de Alessandro De Marco, a avut loc in vara lui 2009 la Padova, in Italia.

Ideea pentru noua expozitie de fotogratie i-a venit tanarului in aceasta iarna, in timpul unei incursiuni in natura din jurul unei scoli, dintr-o frumoasa localitate din imprejurimile Sibiului, Rosia. Expozitia cuprinde 18 fotografii care surprind diferite ipostaze ale iernii: de la copii care se joaca pe derdelus, la natura adormita de ger, si care sunt puse in vanzare. Asa ca toti cei care vor sa vada o perspectiva inedita atat prin culoare, cat si prin volum, asupra iernilor din judetul Sibiu pot sa o faca vizitand expozitia "The Story of My Last Winter" care este deschisa pana pe 23 martie 2011 in foaierul Hotelului Ibis din Sibiu.

"Pot sa spun ca publicului i-au placut fotogratiile si am fost felicitat", a declarat tanarul pentru 9AM.ro. "Fotografia mea preferata este cea cu spatarul de scaun aruncat in zapada. Scaunul respectiv, care zacea aruncat, fusese al unei scoli, iar mie mi-a placut imaginea pentru ca exprima triste si singuratate, trairi care sunt in antiteza cu ideea de scoala si tot ceea ce inseamna ea: invatare, comunitate, copilarie, veselie. In acel cadru am vazut echilibrul dintre fericire si tristete. Sper sa va placa fotografiile mele", a conchis Sebastian Tavala.

Pentru moment, tanarul sibian nu are in plan o alta expozitie de fotografie, deoarece pana in toamna, artistul se pregateste intens pentru admiterea la Sectia Foto-Video a Facultatii de Arte Plastice din cadrul Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti.

Citeste si:
9 zile dedicate fotografiei și educației vizuale și peste 25 de...
9 zile dedicate fotografiei...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.