Un politist din Galati a fost gasit de catre colegii sai impuscat in cap, in masina cu care fusese la o interventie.

Acesta se afla in stare grava la spital, iar primele date ale anchetei arata ca ar fi vorba despre o tentativa de sinucidere. In momentul in care a fost transportat la Spitalul de Urgenta "Sfantul Apostol Andrei "din Galati, barbatul se afla in stare foarte grava, fiind in coma profunda, relateaza MEDIAFAX.

"Glontul a patruns printr-o parte a capului si a iesit prin alta. In acest moment se afla in operatie si se incearca salvarea sa", au declarat medicii.

Joi, in jurul orei 13.00, o echipa a departamentului Arme Explozibili si Substante Periculoase din cadrul IPJ a fost solicitata sa intervina la un centru de colectare a fierului vechi unde fusese gasita o grenada din al doilea Razboi Mondial.

"A fost preluata grenada si predata apoi la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati. La intoarcere, echipajul a mers sa predea armamentul la rastel, iar cel care condusese masina de interventie a ramas sa completeze foaia de parcurs. Cand s-au intors la masina, colegii sai l-au gasit impuscat in cap. Nu exista alte urme de violenta, iar primele date ale anchetei duc la ipozeza unei tentaive de sinucidere"
, a declarat Cristina Tatulici.

Politistul in varsta de 42 de ani lucreaza de zece ani la departamentul Arme Explozibili si Substante Periculoase din cadrul IPJ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.