Un elev de 15 ani din Suceava se afla in spital in stare grava dupa ce a fost batut, la scoala, de un alt elev.

Elevul agresor, in varsta de 17 ani, din orasul sucevean Cajvana, este cercetat pentru vatamare corporala dupa ce a batut un elev in varsta de 15 ani, in pauza. Acesta a suferit mai multe fracturi si un traumatism cranio-facial, fiind necesara o interventie chirurgicala, dupa ce a fost lovit cu pumnul in fata.

Potrivit medicilor, elevul va avea nevoie de pana la 40 de zile de ingrijiri medicale, in timp ce agresorul este cercetat de politisti pentru vatamare corporala, potrivit MEDIAFAX.

Initial, conflictul a izbucnit intre doi elevi de clasa a VIII-a, in urma careia unul dintre copii si-a chemat fratele mai mare, elev in clasa a XI-a. Acesta l-a lovit cu pumnul pe colegul fratelui sau pana cand a intervenit profesorul de serviciu.

In acest caz s-a inceput o investigatie pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor producerii altercatiei. De asemenea, cazul va fi analizat si de Consiliul Profesoral al scolii.

Citeste si: [VIDEO] Bataie crunta intr-o scoala din Bucuresti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.