Instanta suprema a hotarat, astazi, condamnarea la 13 ani de inchisoare a lui Ion Migdal, fratele lui Fane Spoitoru, pus sub acuzatia de trafic de droguri si spalare de bani. Judecatorii au confiscat si imobilul acuzatului, deoarece acesta era achizitionat in urma unor fapte ilegale. Decizia este definitiva.

Inculpatul facea parte dintr-un grup infractional care, in repetate randuri in perioada 2007-2008, au initiat, au vandut si au intermediat vanzarea a unor importante cantitati de droguri de mare risc, respectiv heroina, cocaina si comprimate ecstasy, obtinand importante beneficii financiare si materiale, beneficii carora le-au dat o aparenta de legalitate.

In cauza s-a indisponibilizat cantitatea totala de aproximativ 2,5 de kilograme de heroina si aproximativ zece grame cocaina, droguri in valoare de aproximativ 50.000 de euro, informeaza MEDIAFAX.

De asemenea, in aceeasi cauza procurorii acestei directii, au dispus luarea unor masuri asiguratorii prin instituirea unor sechestre asupra unui imobil situat in Bucuresti, sectorul 3, a doua autoturisme de lux (Audi A4 si Jeep Grand Cheroke), a sumei de aproximativ 68.000 de lei, aproximativ 5.000 de euro, patru telefoane mobile, bunuri care au fost procurate sau obtinute de acuzati.

Acuzatii au fost arestati pentru livrare de stupefiante in zonele Vitan si Tineretului din Capitala.

Ei au vandut droguri unor politisti sub acoperire, ei fiind astfel prinsi in flagrant delict, sustin surse judiciare. Un al cincilea membru al retelei este cautat, anchetatorii perchezitionand locuinta acestuia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.