Potrivit Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, preturile pachetelor turistice pentru tara noastra raman la nivelul anului trecut, cresc cu 10 % pentru cele din Turcia si scad pentru vecinii nostri de la sud de Dunare si pentru Grecia.
"Preturile pachetelor interne de Paste si de 1 Mai de anul acesta vor fi aproximativ ca cele de anul trecut sau usor mai scazute, dar nu trebuie sa uitam ca 2009 a fost an de criza si, oricum, ofertele au tinut cont de aceasta circumstanta", a declarat agentiei MEDIAFAX presedintele ANAT, Corina Martin.

  • Un pachet de 3 nopti la un hotel de 5 stele din Mamaia costa in perioada Pastelui circa 1.000 de lei de persoana, in regim all inclusive.

  • Un sejur similar ca perioada, dar la un hotel de 4 stele din aceeasi statiune costa 470 lei/persoana cu demipensiune.

  • Pentru un pachet de patru zile si trei nopti de Paste in insula Santorini din Grecia, la hotel de 3 stele, un turist trebuie sa plateasca de la 42 de euro pe zi pentru un loc in camera dubla. Transportul nu este inclus in acest pret.

  • Pentru aceeasi perioada, un pachet la Nisipurile de Aur, in Bulgaria, la hotel de 3 stele si trei nopti de cazare costa 20 de euro, fara masa si transport, si 54 de euro cu toate mesele incluse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.