Un copil in varsta de 12 ani din Brasov a murit, luni seara, dupa ce a fost impuscat in cap cu o arma de vanatoare de catre un prieten. Cei doi primisera arma de la mama acestuia, pentru a se juca pe un camp.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, o femeie in varsta de 38 de ani transporta in autoturismul sau o arma de vanatoare detinuta legal de sotul acesteia, deplasandu-se pe drumul dintre localitatile Palos si Beia, judetul Brasov, impreuna cu fiul sau si cu un prieten al acestuia, ambii in varsta de 12 ani, relateaza MEDIAFAX.

In dreptul unui camp, femeia a oprit masina si le-a dat copiilor arma de vanatoare, cu glont pe teava, pentru a trage in niste sticle.

"Femeia le-a dat arma copiilor, fara drept, iar acestia au pus doua sticle ca tinta. Unul dintre minori a tras un foc, apoi a inmanat arma celuilalt minor. Copilul a luat arma, insa aceasta s-a descarcat, iar glontul a trecut prin capul prietenului sau", a spus Naghi.

Copilul impuscat a murit pe loc

Femeia este cea care a anuntat Politia, luni seara, in jurul orei 19.00. Aceasta va fi cercetata penal pentru infractiuni privind regimul armelor si munitiilor, iar fiul sau, care a produs accidentul va fi cercetat pentru omor din culpa, insa fara tragere la raspundere, deoarece are varsta sub 14 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.