In a treizecea razie din acest an, Politia Ilfov a saltat prostituate intre 15 47 de ani, unele fete fiind insarcinate

Zilele acestea, Anadolu, a mai tare parcare de turci din centura Bucurestiului, rasuna de colinde. Ai fi zis ca spiritul Sarbatorilor intrase printre mesele restaurantului, la care soferi mustaciosi trageau din narghilea si din ceai amestecat cu vodca - "Am venit sa colindam/ Doua curve noi sa luam... La multi ani si sanatate!". Fiindca nu pricepeau cuvintele, turcii au crezut prima oara ca au de-a face chiar cu ceva aurolaci veniti la cerseala. Numai ca ceata de colindatori - vreo 10 insi - era imbracata in albastru, iar pe spatele gecilor scria "Politia". In imbacseala locului, printre cei vreo 30 de camionagii, se produceau fetele. Pe una au scos-o direct de sub masa. Altele erau deja in cabina unui camion, la un "scurt". S-au adunat vreo noua fete, spre disperarea camionagiilor. Una, la 47 de ani - cea mai batrana -, chelise. Mai avea cateva suvite si alea vopsite in albastru si negru.

Cand ranjea, i se vedea cerul gurii, ca ii rupsese un turc dintii dupa ce il muscase de organ. "Cand eram pe treaba, ala tot imi dadea cu pumnu' in cap. Asa ca l-am muscat si, pe urma, mi-a spart fata!", zice veterana. Gasca de prostituate nici nu incape in Transporterul jandarmilor. Una singura e fericita: "Bine ca m-ati luat, ca ma ustura gaura. Il apucasera damblalele pe turc: imi turna whisky acolo si il bea direct. 150 de grame a bagat in mine, de credeam ca imi ia foc". Tristi, camionagiii se strang in pragul usii sa vada fetele cum se duc. Nu mai au chef de muzica, nici de alcool. Dau din mustati a paguba. Politistii de la Ilfov le ureaza "Sarbatori fericite!" si dispar cu tot cu curve. "Atacul" politistilor n-a durat mai mult de 5 minute. "Chiar daca le spunem ca e periculos pentru ei - fiindca pot fi talhariti sau pot da de boli venerice - turcii sunt aiuriti de prostituate. Odata a sarit toata parcarea la bataie, ca sa nu le luam fetele. Au facut un miting - aratau pumnul, aplaudau si zbierau la noi. Semana cu un protest din acela al kurzilor, de la televizor", povesteste unul din politisti. In miez de noapte, prostituatele stau in usa postului de politie de la Bragadiru. Dare de jeg la gat, fard rosu strident, haine carpite. Cea mai bine imbracata e in blugi. Veterana are niste pantaloni cu sclipici, patati de noroiul parcarii. Vorbeste de una singura - ca ar manca pamantul daca i-ar da cineva de munca. Asa, in lipsa de oferte, femeia scoate cate 50 de dolari pe noapte din "munca la cabina". Daniela Ganea are 24 de ani. E infasurata intr-o geaca prea mare pentru ea. Curiosi, politistii ii cer sa-si dea jos haina. "Kinder cu surprize", ii scapa unui politist atunci cand vede ca Daniela e gravida. Fata e una din "batranele" de la Anadolu si "la al patrulea sau al cincilea copil pe care il scot". Zice ca suge la turci ca sa faca rost de bani, "ca numai asa pot sa-l dau si pe asta afara". Se refera la sarcina ei de doua luni.

Vorbeste ca de data asta stie cine este tatal - cica un roman. "A cazut pe bec" dupa ce a iesit de la Rahova. La parnaie a stat patru luni fiindca nu isi platise kilul de amenzi. A mai trecut pentru o luna si prin arestul de la Capitala. Acum, ziua sta pe centura, noaptea lucreaza la Anadolu. Tariful ei este de 300.000 de lei pe ora. Cu banii scosi din "scurt" isi tine parintii. A doua surpriza a politistilor este Andreea - o prospatura luata din parcarea turcilor. Fata e minora - are 15 ani. E din Cernica si a iesit la produs fiindca "taica-meu a murit, iar maica-mea nu e interesata de mine. Ea vrea doar barbati". Asa ca de sase luni e pe cont propriu pe soselele din marginea Capitalei. Despre clientii ei - "nu conteaza cati sunt sau cum sunt".

Doar sa iasa bani. Luna trecuta a mers cu atatia incat nu le mai stie numarul - "da-s pana intr-o suta"! In noaptea de miercuri spre joi, politistii din Ilfov au organizat a 30-a razie din acest an numai pe domeniul prostitutiei de pe centura Capitalei. In lipsa unei legi care sa legalizeze aceasta "meserie", prostitutia din parcarile turcesti a devenit un fenomen periculos. Pe langa boli venerice, fetele mai dau si tepe. Ele sunt folosite de raketii de pe Centura care ii talharesc pe soferii straini. Politistii au incercat mai toate metodele pentru combaterea fenomenului - de la amenzi usturatoare pana la "discutii de suflet" care sa le convinga pe curve sa renunte. Ba au fost saptamani in care prostituatele au fost duse in fiecare noapte la post. Pana la urma au obosit politistii. Si judecatorii s-au plictisit de traseiste - de la o vreme nici nu le mai transforma amenzile in zile de inchisoare.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.