Mai multe perchezitii au loc in aceasta dimineata in locuintele unor persoane vizate ca ar face parte din lumea interlopa.

Potrivit unor surse judiciare, au loc 27 de perchezitii la mai multe adrese din Piatra Neamt si din alte localitati din judet, vizand destructurarea unor grupari interlope. Incepand cu ora 04.30, zeci de masini cu politisti din Bacau au intrat in judetul Neamt, unde au descins in locuinte din Roznov, Savinesti, Dumbrava Rosie si Piatra Neamt, relateaza MEDIAFAX.

  • Razboi intre interlopi

Printre persoanele vizate de perchezitii s-ar afla si Dumitru Mironescu, zis "Puiu", cercetat in cazul asasinatului de la Piatra Neamt, asupra fratilor Mararu. Incidentul a avut loc in data de 14 noiembrie 2010, intr-o cafenea din municipiu, asupra fratilor Mararu, cunoscuti ca facand parte din lumea interlopa din municipiu.

Mironescu este acuzat de complicitate la omor deosebit de grav, fiind cercetat in stare de libertate. Se pare ca el a fost cel care i-a furnizat arma autorului si care l-a anuntat unde se afla Gheorghe Mararu.

Asasinarea lui Gheorghita Mararu a generat ample dezvaluiri care a provocat cel mai mare scandal din Ministerul de Interne, soldat cu destituirea sefului Politiei Romane, Petre Toba
.

La jumatatea lunii februarie, Puiu Mironescu a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, dupa ce a fost lovit cu batele de patru persoane cu care se sicanase in trafic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.