Sase trenuri de calatori au intarzieri de cel putin 70 de minute, dupa ce linia de contact de pe ruta Branesti - Fundulea a fost taiata. Garniturile de tren au fost tractate cu locomotive Diesel intre statiile Pasarea si Sarulesti, pe un singur fir, au anuntat reprezentantii companiei CFR.

Potrivit Companiei Nationale de Cai Ferate "CFR" SA, trenurile de calatori circula tractate cu locomotive Diesel intre statiile Pasarea si Sarulesti, incepand cu ora 8.51, dupa ce persoane necunoscute au taiat linia de contact pe relatia Branesti - Fundulea, potrivit MEDIAFAX.

In urma incidentului, sase trenuri de calatori au stationat in garile adiacente pana la redeschiderea circulatiei cu tractiune diesel si vor ajunge la destinatie cu intarzieri cuprinse intre 70 si 164 de minute. Astfel, trenul Personal 8032 va avea o intarziere de 164 de minute, trenul Rapid 681 - 70 de minute, trenul Personal 8031 - 76 de minute, iar Acceleratul 1822-1 va ajunge la destinatie cu o intarziere de 127 de minute.

De asemenea, trenul Personal 8022, care circula pe relatia Calarasi Sud - Bucuresti Obor, stationeaza in Sarulesti de la ora 8.08, iar Rapidul 680, care circula pe relatia Constanta - Bucuresti Nord, stationeaza in aceeasi gara de la ora 8.54, au precizat reprezentantii companiei CFR, intr-un comunicat de presa.

Traficul feroviar intre statiile Pasarea si Sarulesti va fi realizat cu tractiune diesel, pe un singur fir, pana la remedierea in totalitate a defectiunii si repunerea liniei de contact sub tensiune pe ambele fire de circulatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.