Varsta sufletului este total diferita de varsta trupului. Afla si tu care este varsta ta spirituala.

Trupul este partea fizica care gazduieste sufletul, este frumosul exterior, frumosul aparent. Sufletul insa… sufletul este miezul fiintei. Sufletul este cel care da frumusete si viata trupului. Sufletul este cel care ne alege pe noi. El este cel care trebuie hranit, trebuie hidratat, trebuie rasfatat, trebuie leganat si trezit la viata. Sufletul este cel care ne pune lumea in miscare. Sufletul este cel readus la viata intr-o alta existenta. Toate lectiile pe care le acumulam, toate experientele prin care trecem, toate drumurile pe care le strabatem, toate usile pe care le inchidem si toate ferestrele pe care le deschidem au ca scop dezvoltarea si evolutia sufletului. Iar sufletul, sufletul are si el o varsta… Si ce inseamna varsta sufletului? Are ea de face cu numarul de vieti in care am revenit pe pamant? NU. Varsta sufletului reprezinta nivelul de experienta si cunostinte pe care un suflet le-a acumulat de-a lungul existentelor sale.

  • Sufletele - prunc

Sufletele prunc au un fel sincer de a fi si nesofisticat de a fi ce nu cunoaste afectarea. Au o capacitate de intelegere mai dezvoltata decat a sufletelor copil, chiar daca perspectivele lor nu ajung niciodata la maturitatea completa. Prefera sa traiasca simplu, fara complicatii, fara excese sau exuberante. Sufletele prunc considera ca trebuie sa faca bine ceea ce au de facut. Actioneaza corect, iar comportamentul lor este intotdeauna cel potrivit, corespunzator normelor, cliseelor si etichetelor. Nu au bine delimitate notiunile de bine si rau, imprumutandu-le din mediul inconjurator. In prezenta unui numar mare de persoane au senzatia de coplesire, nesimtindu-se pregatite emotional pentru a face fata unui val colectiv de atentie si energie. De aceea, de multe ori, evita contactele cu ceilalti. “Autoritatea” este un cuvant in jurul caruia graviteaza. Nu ii deranjeaza daca cineva sau un ceva anume le traseaza regulile in functie de care ei trebuie sa se comporte, sa actioneze. Depind de altii atunci cand vine vorba de a fi indrumate si ghidate.

  • Sufletele - copil

Sufletele copil se tem sa experimenteze noul, fiind reticente in fata schimbarii. Una din lectiile cele mai importante pe care le au de invatat sufletele copil este cea a supravietuirii si a integrarii lor in aceasta lume. In succesiunea lor de vieti, sufletele copil incearca sa se acomodeze cu viata intr-un trup omenesc. Nu au amintiri din alte vieti, iar subconstientul lor este “curat”, fara pata, neincarcat de responsabilitati, karme, dureri, trauma. Sufletele copil isi traiesc viata intens, bazandu-se in mod deosebit pe instincte. De asemenea, Sufletele-Copil nu au un rol social puternic sau bine definit.

Citeste integral cele 5 Varste ale Sufletului pe garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.