Cea de-a cincea editie a Targului International de Vinuri GoodWine se deschide vineri, la World Trade Plaza, Hotel Pullman, Bucuresti. Vizitatorii sunt asteptati cu peste 350 de sortimente de vin, din care peste 50 vor fi lansate in premiera in cadrul evenimentului.

La editia de primavara a Targului GoodWine vor fi prezenti circa 30 de producatori, importatori si distribuitori din Romania, Republica Moldova, Franta, Italia, Bulgaria, Argentina, Australia, Chile, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Statele Unite si cinci firme din domenii conexe.

Printre companiile expozante la editia din martie Goodwine se numara: Cotnari, Domeniile Ostrov, Cramele Recas, Vinarte, SERVE, Crama Oprisor, Cramele Rotenberg, Winero, Senator Wine, Crama Girboiu, Domeniile Samburesti, Vie Vin Vanju Mare, Casa de Vinuri Husi, Corcova, Vinexpert, Heinrig Distribution, Michel Torino - Argentina, Wine Distribution –Franta, Eduardo Miroglio – Bulgaria, Tenuta Caretta – Italia, Mezalimpe, Pelican Negru, Et Cetera , Vinaria Nobila, Equinox, Cramele Cricova, Paolo Consult, Print Label – etichete vin, Bristot (brand premium de cafea), Avantaj Suta la Suta (butoaie si accesorii crame), , Fusion Technique, Round The World Travel.

Vinurile premium vor fi asociate cu delicatesse cu trufe, ciocolata bio premium si alte preparate care vor fi pregatite de maestri bucatari de la 10 restaurante si scoli de bucatari.

Doru Dumitrescu, Presedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, va face prezentari si asocieri gastro-enologice. Maestru de Ceremonii pe toata perioada evenimentului va fi Catalin Paduraru, cel mai proaspat expert roman in cadrul OIV, membru ADAR si critic de vin.

Targul este deschis vizitatorilor dupa urmatorul program: vineri, 11 martie, intre orele 12.00 – 19.00, sambata, 12 martie, intre orele 10.00 si 19.00 si duminica, 13 martie, intre orele 10.00 si 16.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.