Cei trei ofiteri din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, prinsi in flagrant delict in timp ce cereau mita de la o persoana, au fost retinuti pentru 24 de ore, ei urmand sa fie prezentati, marti, Curtii de Apel Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ii cerceteaza pe Georgel Ovidiu Negura, ofiter de politie din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti – sef Birou Sector 1, pe Mihai-Claudiu Ionascu si George Robert Coporiie, ofiteri de politie din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti, potrivit unui comunicat remis, marti, de DNA.

Procurorii au stabilit ca in 25 februarie 2011, Georgel Ovidiu Negura a pretins de la un denuntator suma de 3.000 euro, lasand sa se creada ca poate interveni pe langa angajati din cadrul Laboratorului de Analize a Drogurilor pentru a-i convinge sa emita un certificat de analiza negativ pentru produsele etnobotanice apartinand unei persoane cercetate intr-un dosar penal pentru trafic de droguri.


Negura, ajutat de Mihai-Claudiu Ionascu si George Robert Coporiie, a primit, luni, suma de 3.000 euro pe care o pretinsese anterior de la denuntator, acestia fiind prinsi in flagrant delict.

Celor trei li s-au adus la cunostinta acuzatiile, ei fiind retinuti pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentati, marti, Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Georgel Ovidiu Neguraeste acuzat de trafic de influenta, iar Mihai-Claudiu Ionascu si George Robert Coporiie de complicitate la aceasta infractiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.