Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineata, la o pensiune din municipiul Drobeta Turnu Severin, iar angajatii restaurantului de la parterul imobilului, dar si mai multi turisti care se aflau in camerele de la etajul intai al cladirii au fost evacuati, fara a exista raniti.

Pompierii care intervin pentru lichidarea incendiului izbucnit la o pensiune din Drobeta Turnu Severin au cerut sprijin socitatilor private, iar la fata locului au ajuns alte sase autospeciale, in conditiile in care incendiul se manifesta violent, extinzandu-se cu repeziciune.

Seful Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mehedinti, Constantin Florea, a spus ca incendiul a izbucnit la acoperisul cladirii si s-a extins cu repziciune, cuprinzand si mansarda imobilului.

Circulatia rutiera a fost oprita de politisti, pe Bulevardul Carol, in zona Tribunalului Mehedinti, intrucat strada este ingusta, iar autospecialele de interventie ajung cu greu la locul incendiului, transmite MEDIAFAX.

La ora transmiterii acestei stiri, la fata locului intervin zece autospeciale.

Incendiul la pensiunea aflata pe strada George Cosbuc numarul 24 din Drobeta Turnu Severin a izbucnit in jurul orei 8.00, la fata locului fiind trimisi 27 de pompieri cu patru autospeciale cu apa si spumaisti.

Pompierii i-au evacuat din cladire pe angajatii restaurantului de la parterul imobilului, dar si mai multi turisti care se aflau in camerele de la etajul intai al cladirii, fara a exista raniti.

De asemenea, din imobil au fost scoase trei butelii din cauza pericolului de explozie.
Pensiunea are aproximativ 20 de camere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.