Un pictor german care lucra de cativa ani ca voluntar la o fundatie din Arad, unde ii ajuta pe copiii cu dizabilitati, a fost gasit mort, duminica, in casa in care locuia, procurorii constatand ca era injunghiat de doua ori in piept, iar prima ipoteza a anchetatorilor este ca barbatul s-a sinucis.

Barbatul se numea Ansgar Heiling si era stabilit de cinci ani in judetul Arad, unde lucra ca voluntar la o fundatie.

Ansgar Heiling, de cetatenie germana, ii ajuta pe copiii cu dizabilitati aplicand terapia prin pictura, dar de cateva zile nu a mai trecut pe la fundatie, relateaza MEDIAFAX.

Colegii barbatului l-au cautat acasa, duminica, pentru ca de dimineata ar fi trebuit sa participe la intalnirea membrilor fundatiei.

"Usa era incuiata din interior si lumina aprinsa. L-am sunat si ii auzeam telefonul in casa. Am sunat la 112 si au venit pompierii, care au spart usa. Era un om bun, invata copiii sa picteze si le canta la chitara",
a declarat un coleg al barbatului.

Pompierii l-au gasit pe barbat intr-o balta de sange si au chemat Politia si procurorii criminalisti.

Anchetatorii spun ca victima era injunghiata de doua ori in piept si ca locuinta nu era ravasita. Cutitul era asezat langa cadavru, iar anchetatorii cred ca barbatul s-a sinucis.

"Toate indiciile conduc spre o sinucidere, dar numai in urma autopsiei putem exclude orice alta varianta"
, a declarat procurorul criminalist Florin Roman, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad.

Colegii pictorului au declarat ca acesta era foarte nefericit pentru ca in urma cu cateva luni se despartise de prietena sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.