Serviciul de Infomatii Externe (SIE) a inceput vanatoarea oficiala a studentilor in vederea pregatirii acestora in cadrul institutiei.
La initiativa sefului SIE, Razvan Ungureanu, serviciul a incheiat cu Universitatea din Bucuresti un parteneriat, prin care facultatile UB vor livra anual cate opt masteranzi , ce vor urma stagii de practica pe perioada vacantei de vara. Concursul va demara luna aceasta, iar selectia se va face din randul celor cu rezultate foarte bune la cursuri .

"Vor avea operatiuni de analiza pe surse deschise. Vor face analize pe rapoarte si documente publice, nu vor avea acces la documente confidentiale. Practic, vor extrage informatii prin metode de sinteza si coroborare, sub indrumarea profesionistilor SIE", a declarat, pentru gandul.info, Daniela, Zaharia, directorul programului de formare profesionala al Institutului pentru Studii Diplomatice


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.