Meteorologii anunta ca pana luni seara va ninge in toata tara si vantul va bate cu putere.

De duminica, ora 10.00 si pana luni, ora 18.00, ninsorile vor cuprinde treptat toata tara si vor fi mai consistente in Carpatii Meridionali, Carpatii de Curbura si izolat in regiunile sudice, potrivit Administratiei Nationala de Meteorologie (ANM).

Vantul va prezenta intensificari temporare, viscolind ninsoarea indeosebi la munte, unde vitezele la rafala vor depasi 100 - 120 km/h, dar si in estul si sud-estul tarii, unde se vor atinge 60 - 70 km/h.

Meteorologii mai anunta ca, in prima parte a saptamanii care urmeaza, vremea se va raci accentuat, devenind geroasa in cursul noptilor si al diminetilor in nordul, nord-estul si centrul tarii, dar si in zonele deluroase din celelalte regiuni.

  • Ce se intampla in tara?

In pasul Tihuta circulatia se desfasoara cu greutate din cauza ninsorii abundente iar in Targu Mures utilajele de deszapezire au intervenit pentru a curata strazile de noul strat de zapada, care masoara cativa centimetri, informeaza antena3.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.