Pana sambata, aerul rece este inlocuit de unul ceva mai cald, venit dinspre Atlantic. De duminica insa, incepe un nou proces de racire rapida.

O usoara incalzire a vremii incepe inca de astazi, cu temperaturi maxime cuprinse intre minus 1 si 8 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul nu va trece de moderat.

In Bucuresti, dupa o noapte rece si fulguieli trecatoare, ziua aduce o usoara incalzire a vremii. La amiaza apare si soarele, iar mercurul urca la 5, poate chiar 6 grade. Vremea se va incalzi usor si la munte. In cursul noptii, pe vai si in depresiuni va fi ceata asociata cu chiciura si posibil si cu fulguiala, potrivit realitatea.

Sambata continua sa se incalzeasca usor in majoritatea zonelor tarii, dar ziua incepe cu ceata in zonele joase. Spre seara, cerul se innoreaza treptat in regiunile nord-vestice, iar in nordul Carpatilor Orientali este posibil sa ninga slab. Temperaturile maxime, pozitive in toata tara, vor fi cuprinse intre 5 si 9 grade. Nu sunt excluse nici valori de 10 grade in sud-est, dar in zonele cu ceata persistenta temperaturile sunt inca modeste: 2 grade la Craiova, Slatina, 3 in Bacau.

In Capitala, temperaturile ajung la amiaza pana la 7 grade.

Duminica, norii si precipitatiile cuprind aproape toata tara. In sud, pe langa ninsori, apar si ploi si lapovita. Vantul va sufla moderat, dar va avea intensificari temporare in toate regiunile, mai ales in zona montana inalta. Temperatura aerului va avea maxime cuprinse intre 1, 2 grade in Moldova de nord, centrala si in depresiuni si 8, 9 grade in nordul Olteniei si al Munteniei.

In Capitala, duminica, norii aduc precipitatii mixte, dar la amiaza va fi soare si temperaturi de 7 grade.

Vremea in orasul tau

Vremea in urmatoarele zile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.