Politistii au tras mai multe focuri de arma, miercuri seara, in cartierul Militari din Bucuresti, incercand sa opreasca cativa suspecti inarmati.

Un echipaj al Sectiei 25 politie din sectorul 6 a observat un autoturism inmatriculat in strainatate. In momentul in care au incercat sa-i identifice pe ocupantii autovehicului, acestia au demarat in tromba, trecand pe rosu de mai multe ori, relateaza MEDIAFAX.

Politistii au pornit in urmarirea masinii, in cartierele Drumul Taberei si Militari.

Potrivit comisarului - sef al Politiei Capitalei, Diana Sarca, la intersectia cu strada Margelelor, unul dinte ocupantii autovehicului a iesit pe geam si a inceput sa traga cu o arma, moment in care politistii au tras opt focuri de avertisment in plan veritical si doua spre cauciucurile masinii urmarite.

Camasa unui glont a ramas in vitrina unei case de pariuri, iar un fragment de proiectil s-a oprit in geaca unui barbat care se afla in localul respectiv. Nu au fost inregistrate victime.

Cercetarile in acest caz continua pentru identificarea persoanelor si gasirea masinii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.