Un barbat a fost impuscat in cap, astazi, de un politist care l-a prins in flagrant delict, in timp ce fura dintr-o dubita de pe DN2.Victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Capitala in coma profunda.

Politistii au prins in flagrant delict cinci barbati care furau dintr-o dubita parcata pe DN2, potrivit unor surse judiciare, relateaza MEDIAFAX.

La vederea politistilor, cei cinci s-au urcat intr-o masina inmatriculata in Franta si au fugit, politistii pornind in urmarirea lor pana in comuna Afumati. Acestia au tras mai multe focuri de avertisment si le-au blocat hotilor masina.

Cei cinci barbati au coborat din masina si au incercat sa fuga, moment in care politistii au tras intr-unul dintre hoti, pe care l-au nimerit in ceafa
.

Barbatul, care a fost impuscat in cap, este operat la Spitalul "Floreasca", medicii incercand sa-i scoata glontul, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Bogdan Oprita.

"Va fi operat. Glontul a intrat, dar nu a mai iesit. Vom vedea care va fi starea lui dupa operatie", a spus medicul Bogdan Oprita.

Barbatul, care are aproximativ 30 de ani, a ajuns la spital in coma profunda dupa ce a fost impuscat in ceafa.

Medicii de la "Floreasca" l-au supus unor investigatii medicale, dupa care au hotarat sa-l opereze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.