Perfect Tour impreuna cu partenerii Disneyland Paris si Air France au pregatit o oferta speciala pentru cei mici.

Daca un loc este cu adevarat de poveste, atunci acel loc se numeste Disneyland: Tara Distractiei, visul oricarui copil si al oricarui parinte care vrea sa-si vada eroul de poveste. Aici, cei mici au parte de spectacole si parade in cele doua parcuri magice, se vor distra in cea mai noua atractie :Toy Story Land si se vor intalni cu personajele Disney pe care le iubesc.

In perioada 01 Martie- 12 aprilie, Perfect Tour ofera o reducere “early booking” intre 10 si 20% pentru sejururi desfasurate in perioada 06 Aprilie – 07 Noiembrie 2011, iar toti copiii cu varsta cuprinsa intre 0 – 12 ani vor zbura, vor fi cazati si vor beneficia de bilete de intrare in parcurile Disneyland Paris gratis, platind doar taxele de aeroport.

Conditiile minime care trebuie indeplinite pentru a beneficia de aceasta oferta sunt: gratuitatea se acorda unui copil insotit obligatoriu de 1 adult platitor, nu se accepta mai mult de doi copii pe familie, al treilea copil plateste tarif normal, iar perioada de valabilitate a biletului de avion va corespunde cu perioada de cazare si vizitare a parcului Disneyland.

Nu uitati sa cumparati in avans de la Perfect Tour biletele de intrare in parc pentru a evita cozile interminabile.

Vezi aici mai multe detalii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.