O persoana si-a pierdut viata si mai multe au fost ranite in urma unui accident in care a fost implicat un autobuz.

Accidentul rutier a avut loc marti seara in municipiul Constanta, fiind implicate un autobuz, un autoturism si o autoutilitara, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit politistilor de la Servicul Rutier Contanta, accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Aurel Vlaciu, la marginea municipiului Constanta, in momentul in care un autoturism intentiona sa vireze la stanga, fiind acrosat din spate de un autobuz in care se aflau aproximativ 40 - 50 de pasageri.

Autobuzul a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu o autoutilitara care se deplasa regulamentar. In urma impactului, o persoana a murit, una fost ranita foarte grav, iar alte sase au fost ranite usor
.

La fata locului s-au deplasat echipaje de Politie, Pompieri - Serviciul de Descarcerare, precum si opt Ambulante, ranitii fiind transportati la Spitalul Clinic de Urgenta Constanta.

Politistii rutieri au inceput cercetarile la fata locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. De asemenea, circulatia in zona a fost blocata, traficul fiind deviat pe strazi adiacente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.