Saptamana incepe cu vreme extrem de rece. Vezi prognoza pentru urmatoarele zile.

Gerul pune stapanire pe toata tara in prima parte a saptamanii, temperaturile minime ajungand luni dimineata pana la minus 16 grade.

  • Temperaturile scazute ce urmeaza vor persista cel putin pana miercuri, cand valorile minime vor atinge pragul de minus 18 grade Celsius, potrivit ANM.

Astazi, temperaturile maxime se vor incadra intre minus 6-minus 7 grade in nordul Moldovei si 4-5 grade in Transilvania. Va fi frig si in Capitala, cu cel mult minus 1 grad la amiaza.

Marti, prima zi a primaverii vine cu vreme de iarnain aproape toata tara. Maximele se vor incadra intre minus 6 si 4 grade, chiar sub minus 6 in nordul Moldovei. In Capitala, temperatura abia ajunge la 0, poate 1 grad peste pragul de inghet, potrivit Realitatea.

Miercuri vremea ramane deosebit de rece, geroasa dimineata in buna parte a tarii. La amiaza termometrele vor arata maxime de la minus 7, minus 8 grade in nordul Moldovei, pana la 3 grade in Campia de Vest. In Bucuresti, maximele vor fi de cel mult un grad.

Vremea in urmatoarele trei zile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.