Bercea Mondial are permis de conducere desi este analfabet, fapt constat cand interlopul a fost nevoit sa dea declaratii la Parchet si in fata instantei de judecata, potrivit cotidianului Gandul. In fata procurorului de caz, Eugen Iacobescu, Bercea s-a laudat ca el, spre deosebire de "intelectuali", este un om destept pentru ca a reusit sa faca milioane de euro fara carte, in timp ce oamenii cu facultate nu sunt in stare de nimic.

De asemenea, in fata instantei de judecata, a luat declaratia consemnata de grefier si nu a stiut ce sa faca cu ea.

Ziarul gandul a incercat sa afle daca autoritatile vor lua vreo masura in legatura cu acest aspect.

"Eu nu pot sa-i anulez permisul decat daca instanta constata ca a fost obtinut fraudulor", a declarat pentru gandul comisarul sef Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere.

Intrebat cine ar putea sesiza instanta de judecata, seful Politiei Rutiere a precizat ca acest lucru ar putea sa il faca Parchetul.

Intrebat daca Parchetul de pe langa Tribunalul Olt - care instrumenteaza dosarul penal al lui Bercea Mondial - va solicita judecatorilor anularea permisului de conducere al lui Sandu Anghel, procurorul Adrian Aspra, purtator de cuvant al institutiei, a declarat pentru gandul: "Pana acum nu s-a cerut anularea permisului, dar ancheta nu s-a terminat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.