Actorul si-a dat pantalonii jos in fata jurnalistilor prezenti la o conferinta de presa organizata in Arad. Gestul acestuia i-a socat pe cei prezenti.

Claudiu Bleont a sustinut o conferinta de presa la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" Arad, pentru a promova piesa "Cautandu-l pe Shakespeare prin Richard al III-lea". In timpul discutiilor cu jurnalistii, acesta si-a dat jos pantalonii si si-a aratat penisul, relateaza MEDIAFAX.

"Aceasta este starea de spirit pe care o am la cei 52 de ani pe care ii am. Asa mica cum e, ce atata jena. Ne transformam intr-o tara de farisiei. V-am socat sau am fost sincer?", a afirmat Claudiu Bleont, dupa care a continuat conferinta.

  • De ce a facut acest gest?

"Pentru ca imi traiesc conditia pana la capat. Fac parte dintre romanii care nu se vaita la momentul asta, ci traieste in mode plenar zadarnicia, asumandu-si moartea. Tocmai vineri mi-am facut testamentul. (...) nu avem starea de spirit a luptatorului, a omului care accepta ca aceasta conditie de a trai inseamna doar zadarnicie, macel si dezastru si ca eu trebuie sa am o atitudine pozitiva, creativa si, culmea, pentru ca suntem o tara crestina si majoritar ortodaxa, sa iubim in aceasta deznadejde. Aud prea mult vaciareala. Am plecat in turneu cu Richard III sa ii chem pe oameni sa isi aminteasca ca undeva Horia a murit tras pe roata. Si noi romanii suntem inghititi de confort, de vacicareala, de zbucium ca traim o criza. Criza e de cand ne-am nascut. Vom muri si nu vrem sa acceptam acest lucru si nu vrem sa avem o atitudine demna", a declarat actorul pentru Realitatea.

Spectacolul "Cautandu-l pe Shakespeare prin Richard al III lea" va fi jucat la Arad in 8 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.