Traficul este ingreunat din cauza ninsorii pe cele doua autostrazi si pe drumurile din Hunedoara, Timis, Bihor, Bistrita-Nasaud, Arges, Alba, Botosani, Vrancea, Buzau, Caras-Severin, Covasna, Harghita, Maramures si Suceava, dar nu sunt artere blocate, a anuntat, miercuri seara, Centrul Infotrafic.
Potrivit situatiei primite de Centrul Infotrafic, miercuri seara nu erau anuntate drumuri nationale blocate, dar traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna in mai multe judete din tara. Astfel, circulatia se desfasoara cu dificultate din cauza ninsorii in judetele
  • Hunedoara - pe DN7 Orastie-Zam, DN7A Petrosani-Voineasa, DN66- in zonele Banita, Petrosani si Hateg, DN68 Sarmizegetusa-Zeicani, DN68A in zona Cosevita,
  • Timis- pe DN68A Lugoj-Faget-Cosava,
  • Bihor- in apropierea localitatii Alesd,
  • Bistrita-Nasaud - in zona Tihuta, precum si pe unele drumuri din Arges, Alba, Botosani, Buzau, Caras-Severin, Covasna, Vrancea, Harghita, Maramures si Suceava.
De asemenea, pe autostrazile A1 Bucuresti - Pitesti si A2 Bucuresti - Constanta se circula cu dificultate din cauza ninsorii si a carosabilului ud, nefiind insa semnalate blocaje sau alte probleme deosebite, a precizat Centrul Infotrafic.

Meteorologii au anuntat ca de miercuri seara si pana vineri va ninge in cea mai mare parte a tarii, iar in mai multe judete vor avea loc si intensificari ale vantului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.