Politistii si angajatii Administratiei Domeniului Public din Timisoara au ridicat astazi o masina parcata neregulamentar in care dormea un copil de zece ani

Masina, ridicata din zona Tipografilor din Timisoara, apartine unui preot dintr-o localitate limitrofa. Dupa ce a parcat, acesta si-a lasat fiul in masina deoarece dormea, pe bancheta din spate.

"Este real. Un baiat de zece ani dormea in masina incuiat de tatal lui, acoperit cu o patura, geamurile murdare de noroi, aburite. Nu l-au vazut. S-au trezit cu el la ADP. O sa iau masuri de sanctionare a agentului. Cred ca cea mai buna sanctiune va fi trimiterea lui pe strada la ordine publica", a declarat seful Politiei Locale Doru Spataru, relateaza MEDIAFAX.

Primaria Timisoara a fost sesizata cu privire la incident, conducerea solicitand Politiei Locale si SC Administrarea Domeniului Public SA ca pana miercuri dimineata sa prezinte o informare legata de incident, precum si masurile propuse.

Acest incident nu este insa singular: Politia Comunitara din Bradu a ridicat o masina parcata neregulamentar, desi in interior se afla un barbat, socrul soferului. Reintors la masina, acesta a incercat sa se opuna ridicarii autoturismului, informandu-i pe plitisti ca in masina se afla o persoana, insa fara rezultat. [Au ridicat o masina in care se afla o persoana].

Citeste si: Avocati: Toate ridicarile de masini sunt ilegale


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.