Marlene Comanescu, o romanca de 22 de ani plecata in Statele Unite in 2009, a obtinut un rol episodic in cel mai recent film al lui Clint Eastwood, J. Edgar, un biopic despre celebrul director FBI J. Edgar Hoover.

Tanara din Pitesti se alatura zilele acestea unei distributii extrem de selecte: Leonardo DiCaprio (Hoover), Naomi Watts, Judi Dench, Josh Lucas. In spatele camerei filmului J. Edgar, se afla veteranul Hollywood-ului, la 80 de ani, iar in spatele povestii scenaristul Dustin Lance Black (Milk), potrivit Film Reporter.ro.

Potrivit publicatiei Curierului Zilei, Marlene Manes (numele de scena) este fiica unor romani care au emigrat in America si s-au reintors la Pitesti in 1990. A absolvit Liceul de Arta Dinu Lipatti, din Pitesti, si a studiat la Universitatea “Constantin Brancoveanu”, Facultatea Relatii si Comunicare, inainte de a pleca cu sotul, Catalin Comanescu, la Los Angeles.

Din 2009, cu ajutorul actritei Luminita Borta, stabilita in California, a obtinut numeroase roluri episodice in diverse productii americane. Marlene Manes a aparut in videoclipurile lui Enrique Iglesias, Shayne Ward, Kesha, in CSI Miami, True Blood, Big Love, United States of Tara sau noul Beverly Hills.

  • Primele imagini cu Leonardo DiCaprio in J. Edgar

Primele imagini neoficiale cu Leonardo DiCaprio in rolul directorului FBI, J. Edgar Hoover, au fost publicate online de Celebuzz. Filmul biografic regizat de Clint Eastwood, ale carui filmari sunt in desfasurare, va avea lansarea anul viitor, scrie Cinemarx. Dupa infatisare, actorul pare a fi intrat cu succes in rolul tanarului Hoover, insa, daca il vom vedea in film pe Leo intr-o postura dominanta, in care va ridica glasul si va da ordine - il vom vedea si sarutandu-se cu… un barbat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.